Ademwerk

bewust ademen brengt je terug naar jezelf

 'Deep breaths are like little love notes to yourself'

Wat is ademwerk?

Ademwerk is een genezingsmethode om je o.a. vrij te maken van mentale en lichamelijke blokkades die je levensvreugde en energie kunnen beïnvloeden.

Een ademsessie werkt op 3 niveau’s van bewustzijn: lichamelijk, mentaal en emotioneel/spiritueel.

Door tijdens een sessie bewust, vol en diep te ademen, breng je extra energie in je lichaam. Hierdoor komt je energie in beweging en stroomt het beter door je lijf. Je stimuleert hiermee het zelf herstellend vermogen van je lichaam.

Het is een fijn hulpmiddel om jezelf te genezen van o.a. blokkades, trauma’s, spanningen en om patronen te doorbreken.

Als je je ademhaling verandert, kun je je leven veranderen

Waarom ademwerk?

Immuunsysteem - Als je lichaam continue in gevecht is met zichzelf word je daar snel moe en futloos van. Dan kan je je ademwerk inzetten.

Ademhaling - Als je terugkeert naar je natuurlijke ademhalingspatroon, wordt je hele systeem weer opgeladen.

Stress - Je ademwerk verandert hoe je over jezelf denkt. Die mindset bepaalt of en hoe stress jou beïnvloed.

Voeding  - Door bewustwording in je ademwerk ga je bewuster eten. Je voedt je lichaam met datgene waar het om vraagt en er gaat een wereld van verschil plaatsvinden.

Slaap - Een gezonder gestel zorgt voor een betere slaapkwaliteit en die zorgt weer voor meer herstel, meer vetverbranding en een hoger energieniveau.

Beweging - Als je je beter voelt ga je meer bewegen, wat weer zorgt voor dat je meer energie hebt gedurende de dag!

En dat willen we allemaal, toch?!

Een mooie opsomming van alle voordelen die je met ademwerk kan bereiken:

Je doorbreekt de beperkte ademhalingspatronen en leert hierdoor effectiever en gemakkelijker te ademen.

Je krijgt meer energie en je versterkt je het zelfhelende vermogen van je lichaam.

Mentale en emotionele blokkades opgeruimd! En zo bereik je meer rust en ruimte, helderheid in het nu, loskomen van je verleden.

Je ervaart een intense meditatieve staat waarin je in contact komt met je ware kern, wie je bent zonder alle patronen en mechanismen opgedaan in je leven. Je kan verbinding maken met je hogere zelf.

Herstel van natuurlijke ademhaling zorgt voor optimale zuurstofopname, verbetert de doorbloeding en stofwisseling. Als resultaat... toenemende vitaliteit. 

Je voelt bevrijding van fysieke spanning en stress. Je gaat minder tobben en piekeren, en je ervaart minder mentale onrust. Angstgevoelens, spanning en stress nemen af. Zo versterk je emotioneel evenwicht en integratie van oude verdrongen emoties.

Door meer aanwezig te zijn in het hier en nu vermindert mentaal verzet en ervaar je meer acceptatie. Controle maakt plaats voor overgave en meer besef van vrijheid en innerlijke stilte.

Je krijgt meer inzicht in innerlijke conflicten en ontwikkelt meer gevoelens van eenheid. Zo ga je beter je eigen grenzen stellen en vermindert je identificatie met alle mentale activiteit.

Dit alles zal leiden naar meer vertrouwen in je eigen capaciteit en positievere levenshouding. Je krijgt een sterker gevoel van eigenheid en je maakt meer contact met gevoelsleven. Zo ga je onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en omgeving ervaren.

Doe mee met onze maandelijke ademsessies met Nieuwe Maan energie  

Iedere maand komen we bij elkaar in ReloadClub in Amsterdam voor een heerlijke ademsessie en Nieuwe Maan inspiratie & energie. Steeds op vrijdag ochtend geef je jezelf het beste cadeau om te helen, te herstellen en bijzonder op te laden. In een beperkt groepje mooie mensen zal je een nieuwe thuis ervaren. Schrijf je in en laat jezelf verzorgen door het wonder en de kracht van je eigen adem!

Deelname Ademcirkel...

Doe mee als het je uitkomt voor 60 euro per deelname of beslis om jezelf serieus te verwennen en profiteer van een mooie investering in je welzijn met een 10-rittenkaart voor 500 euro. Met zo'n kaart meld je je dan makkelijk per email aan voor de sessies die jou goed uitkomen.  

 

Ademcirkel Nieuwe Maan Energie

20-09-2023 @ CCC Den Ilp 99

19.00 - 21.00

Deelname: 60 euro

Ademcirkel Nieuwe Maan Energie

11-10-2023 @ CCC Den Ilp 99

10.00 - 12.00

Deelname: 60 euro

Ademcirkel Nieuwe Maan Energie

15-11-2023 @ CCC Den Ilp 99

19.00 - 21.00

Deelname: 60 euro

Heb je een 10-rittenkaart en wil je aanmelden voor een Ademcirkel? Stuur dan een email met je gewenste datum.

Bewust Verbonden Ademwerk

Basis Module 1 & 2
31 mei - 2 juni & 7 juni - 9 juni 2024
@ CCC Den Ilp 99

Meer info...

Module 1: 31 mei - 2 juni 2024 @ Den Ilp

Module 2: 7 juni - 9 juni 2024 @ Den Ilp

Prijs: €1500 incl.BTW

LAATSTE BERICHTEN