Testimonials

Martina is betrokken, enthousiast, doelgericht, professioneel en denkt goed mee. Ze is een uitstekende coach die vooral gericht is op de mogelijkheden en oplossingen die je hebt maar soms niet ziet. Dit doet ze door je naar eigen oplossingen te leiden, zodat zelfredzaamheid gewaarborgd blijft.

Safa Buzaga

Martina heeft het vuur om belangrijke dingen van de grond te tillen, de sensitiviteit om op pure en authentieke wijze contact te maken en de resultaatgerichtheid om dingen tot een goed einde te brengen. Een betrouwbare en fijne collega om mee samen te werken en vorm te geven aan projecten!

Karin

Stroom Talentontwikkeling

Ik ben blij dat ik Martina als add-coach heb. Ik hoef maar een woord te zeggen en ze snapt het. Naast alle positieve en warme energie die ze uitstraalt en doorgeeft is ze zeer praktisch ingesteld. Daarbij is het de eerste coach die weet wanneer ze mij achter de broek moet aanzitten zonder irritant te zijn.

Petra Rijkes

Amsterdam

Martina is a very talented coach who is very personable and creative She has helped me on resume writing and the interviewing process. From this, I have been successful in finding a job. I know I can call Martina and she will take the time to talk with me about whatever questions I have. I value her opinion, because with knowledge and experience she can provide me with the tools to succeed in the current business climate.

Patricia Hay

Amsterdam

Ik wil je bij deze nog bedanken voor de waardevolle en leerzame lessen. Het heeft me veel nieuwe inzichten gegeven en gemotiveerd om weer aan de slag te gaan. Daarnaast was het ontzettend leuk en inspirerend om mensen te ontmoeten met soortgelijke ervaringen. Het waren fijne coachinglessen met een prettige sfeer.

Rutger

Amsterdam

Ik heb erg veel aan je gehad, dank daarvoor! Jij bent toch wel degene die me een push in de juiste richting heeft gegeven als het om mijn carrierekeuzes gaat. Daarom doe ik nu Pabo en zit ik niet meer op een doodlopende weg! Super bedankt daarvoor en veel succes met het vervolg!

Jan

Amsterdam

Nogmaals dank voor de fijne coaching sessies en je inzet om mij verder te helpen.

Jennifer

Amsterdam

Ik vond je een fijne coach. Je bruist van de energie en geeft dat mee aan je cliënten dat is een waarde die je in je hebt, dat kun je niet ‘maken’.

Mathilda

Amsterdam

Ik heb in ieder geval veel aan jouw begeleiding gehad en ik wil je daarvoor oprecht bedanken.

Robert

Amsterdam

Meld je aan voor het GRATIS e-book "Make Up Your Mind..."