Je zielsmissie hoef je niet te zoeken

Je hoort tegenwoordig steeds vaker dat je jouw hart moet volgen om het pad van je ziel te bewandelen. Doen waarvoor jij bestemd bent en op aarde bent. Toch blijkt het niet zo makkelijk te zijn, want we vinden het nog steeds moeilijk om die zielsmissie  te vinden.

Misschien is het handig om eerst terug te gaan naar waarom je zou willen leven met zingeving en een zielsmissie. Uit onderzoek blijkt namelijk dat zingeving een belangrijke rol speelt in het ervaren van geluk en werkgeluk. En zingeving hoort bij je zielsmissie. Kijk, daar hebben we wat aan.

Die zingeving proberen we vaak te vinden in ons werk, want daar spendeer je de meeste tijd van de dag aan. Maar in de praktijk ervaren we helaas te vaak dat een baan hebben alleen goed is om geld te verdienen. Vooral voor hoogsensitieve mensen geldt dat zij zingeving in werk nodig hebben. Conclusie… van alleen een baan hebben worden we niet heel gelukkig. Iets betekenen voor de wereld en andere mensen helpen… gevoel hebben dat je aan iets bijdraagt is heel belangrijk voor ons.

Wat echt blijkt bij te dragen aan ons geluk is invoelen wie jij echt bent op zielsniveau. Dit brengt je steeds dichter bij jezelf en dat maakt je veel gelukkiger. Het geeft rust, ontspanning en een gevoel van vreugde als je al de ruis van hedendaagse zorgen kunt loslaten. Loskomen van alles wat jij niet bent. En door je weer te verbinden met wie jij echt bent, ontdek je ook wat belangrijk is in jouw leven.

Hoe kan jij je zielsmissie vinden? Je zielsmissie hoef je niet te zoeken. Die is er al, altijd al geweest. En deze is uitermate zichtbaar in jezelf. De vraag is: ben je bereid om werkelijk naar jezelf te kijken en in te voelen? Alleen door verbinding te leggen met je ziel en je hart krijg je antwoorden op je vragen.

Vaak heeft ons verleden ervoor gezorgd dat we los zijn gekomen van onszelf door pijn, verdriet en trauma. Er moet dus eerst wat geheeld worden zodat je jezelf weer kan zien voor wie je echt bent. Je zielsmissie is dan helder en zichtbaar.

Helen klinkt ingewikkeld en iedereen doet het op zijn eigen manier. Hier een mooie kijk op het helen die je kan inspireren. Helen betekent een groeiende visie van het feit dat we al heel zijn. Een besef van heelheid. Hoe dieper dat besef wortelt, hoe meer ogenschijnlijke belemmeringen er oplossen, en je zielsmissie geleefd kan worden.

Uiteindelijk komen de zielsmissies van alle mensen op hetzelfde neer: de wereld mooier maken vanuit het unieke licht en liefde dat jij bent.

Mijn zielsmissie is daar niet ver van verwijderd. Ik voel al heel lang dat ik graag een bijdrage wil leveren om deze wereld een nog mooiere plek te maken, een paradijs op aarde. Ik heb herinneringen aan een wereld waar wij allen ons zelf mogen zijn, helemaal. Waar liefde en compassie natuurlijk zijn, waar iedereen de ander helpt en waar we elkaars successen vieren. Een leven op hoge frequentie, in dankbaarheid en vreugde.

Dat is mijn zielsmissie… door volledig mezelf te zijn geef ik anderen toestemming om ook volledig zichzelf te zijn. Inmiddels heb ik geleerd dat zelfliefde de sleutel tot alles is. Daarom heb ik mijn boek geschreven dat nog veel meer inzichten en cadeaus geeft op weg naar die mooie verbinding tussen je hoofd en je hart.  

Wil je er achter komen wat je zielsmissie is?

Besluit dan eerst dat je werkelijk naar jezelf wilt kijken.
Besluit dat je erachter wilt komen wie je echt bent.
Besluit dat je bereid bent om jezelf eerst te helen en in zelfliefde wilt groeien.

En onderweg zal je vanzelf je zielsmissie zien… want die is nooit weggeweest.  

Wil je meer weten over wat jou nu echt drijft en compleet maakt?
Als het voelt dat er iets mist… Als je gebrek ervaart aan verbinding…

Zet samen met mij de eerste stappen op de weg naar jouw eigen unieke geluk in mijn GRATIS introductiecursus

Dit is een mooie start van je hoofd naar je hart. In deze introductiecursus ervaar je de ‘missing link’ die nu onbewust je eigen geluk blokkeert. 

Ik help je de antwoorden te vinden en de inzichten te krijgen van de
7 belangrijkste ingrediënten op weg naar een gelukkig en zinvol bestaan. Een bestaan dat uniek en special voor jou is.  

Deze introductiecursus is vooral gericht op de gedachten, gevoelens, overtuigingen en gedragingen die in de weg staan van je eigen geluk. Schrijf je in en laat je verrassen!

Of neem een kijkje in mijn boek Mind2HeartShift, De 7 geheimen van een gelukkig leven. Deze draagt een steentje bij aan het vinden van de juiste mindset. Ga van start met de reis naar geluk en ga langs de bestemmingen zelfliefde, compassie, dankbaarheid, geloof en verantwoordelijkheid. Je leert aan de slag gaan met meditatie, visualitsatie, ademhalingstechnieken, dagelijkse oefeningen, ritualen en bijzondere Heartmath-technieken, met als doel: verbinding met jezelf en evenwicht tussen hart en hoofd om jouw leven weer in een goede flow te krijgen!

Laat hieronder een berichtje achter 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

UP Coaching
info@upcoaching.nl
Alblasstraat 20-1
1079 ZM Amsterdam

Tel: 06 46 756 111

BTW: NL002335771B71
KvK: 34368491