Executive Coaching

voor snellere en innovatieve resultaten

'mind is a powerful force. It can make the worst of the best and best of the worst.'

Authentiek leiderschap

Ben je sensitief, intelligent, creatief en kun je je werk inhoudelijk prima aan, maar ben je toch niet helemaal tevreden? Of heb je nieuwe doelen die zelfs eng of onbereikbaar lijken?

Lukt het je niet (meer) om écht tevreden te zijn met wat je doet en zoek je naar diepgang in jouw bestaan?

Met mijn Executive Coaching leer je méér te werken en te leven vanuit je hart!

Zodat je de keuzes kunt maken die op dit moment bij jou passen. Zodat jij tot bloei komt en je volledig thuis voelt bij jezelf. En het mooie is: als jij de verantwoordelijkheid voor je leven neemt, dan ben je meteen ook een inspiratiebron voor anderen!

Jij kunt een leider zijn. Bij authentiek leiderschap weet je wie je bent en wat je te brengen hebt in deze wereld. Door dit zelfbewustzijn uit te stralen, ben je een voorbeeld voor anderen en draag je bij aan jouw creatie van deze wereld.

Krijg antwoorden op de volgende vragen...

Hoe verbind ik mij met mijn hart zodat ik weet wat ik écht wil?

Hoe kom ik in mijn kracht zodat ik mijzelf kan zijn en mijn passie voel?

Wat houdt me tegen om dit te verwezenlijken?

Hoe ga ik van moeten naar willen?

Hoe kan ik een verschil maken in de wereld om mij heen?

Hoe kan ik dit allemaal toepassen om volledige verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven?

Praktische informatie

We gaan samen aan de slag met individuele sessies gedurende een aaneengesloten periode van 3 maanden. We beginnen met een uitgebreid intakegesprek en daarna zien we elkaar elke maand voor 2 online of live sessies van 60 minuten.

Het liefst werk ik met een combinatie van Heartmath methodieken. Deze combinatie levert uitzonderlijke resultaten.

BONUS

 Maak van 1 sessie een XXL sessie van 90 minuten (jij bepaalt wanneer!) En je krijgt onbeperkt mail – en whatsappcontact gedurende de periode.

 

Jouw investering

Deze complete traject is € 999 waard (inclusief 21% BTW voor particulieren, exclusief 21% BTW voor bedrijven).
Afspraken dienen 48 uren van te voren worden geannuleerd, anders worden de volledige kosten van het consult in rekening gebracht!

Afspraak maken?
Bel 06 46756111 of stuur me een mail! 

Voor iedereen die vastloopt door vermoeidheid, chaos in het hoofd,mede door hoog sensitiviteit raad ik Martina van harte aan als executive coach! Vol enthousiasme, met veel begrip voor mij als persoon is Martina aan de slag gegaan met mij. Eerst kon ze goed luisteren en mij laten vertellen. Vervolgens gaf ze me hoop dat het anders kan. En toen zijn we aan het werk gegaan. Met veel vrolijkheid en daadkracht heeft ze me aan het werk gekregen, en daar ben ik heel blij mee.Martina heeft mij, een sensitieve dame met veel plannen en ideeën geholpen prioriteiten te leren stellen. Weekplanning inzetten als praktisch hulpmiddel, aandacht geven voor de juiste voeding en beweging. Ruimte geven aan de dromen die ik heb, en die stuk voor stuk aanpakken. Martina heeft beschikking over totaalpakket aan werkende tips voor, en ze weet elke keer weer te motiveren om de aandacht hiervoor terug te pakken. Het enige is dat je wilt dat ze altijd bij je wel en wee betrokken blijft….;-)

Karine

Rotterdam