Time to celebrate – tijd om successen te delen

Time to celebrate! Tijd om successen te delen met je!

Graag wil ik je meenemen in mijn verhaal hoe ik Alan Brown, de oprichter van ADD Crusher heb leren kennen en hoe het zo ver kwam dat ik zijn prijswinnend online trainingsprogramma naar Nederland heb gehaald. Het trainingsprogramma dat ik vertaald en gesynchroniseerd heb. In mijn ogen als ervaringsdeskundige de tot nu toe beste en meest praktische manier van Online coaching om ADHD gedrag te doorbreken.

In februari 2014 heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en heb ik Alan via LinkedIn benaderd.

Vanaf toen is er veel gebeurd.

Tijdens mijn aanstelling als coach bij een ADHD specialist, werd ik door een collega attent gemaakt dat er leuke, lees: grappig en educatieve videos bestonden om strategieën te leren, die storend of ongewenst ADHD gedrag kunnen verbeteren. Tot die tijd heb ik alleen maar korte youtube filmpjes gezien, die ik doorgaf aan mijn klanten.

Het grappige is dat Alan precies dezelfde dingen vertelde als ik, maar dan net in een ander jasje, verwerkt in grappige animaties, waardoor de boodschap aanzienlijk beter bleef hangen dan alleen als je die door zou vertellen, of verpakte in opdrachten.

Want zoals jullie misschien weten, zijn er drie verschillende leer manieren, visueel (de beelddenkers), auditief (door te horen) en kinestetic (door te doen).

In de videos van Alan komt eigenlijk alles aan bod, waardoor het geleerde veel beter beklijft en blijft hangen, als je doet wat er gevraagd wordt ☺

Toen ontdekte ik ook dat er in Amerika een dame was, genaamd Beth, die deze 10 strategieën in een 10 weken Online groepscoaching aanbood, en ik dacht meteen dat wil ik ook. Ik will ook zo’n groeps coaching aanbieden, een coaching die nu eens echt werkt met praktische tips en krachtige strategieën om aan te leren, zodat je je gedrag daadwerkelijk kunt verbeteren.

In februari waren er nog geen fondsen om de videos te vertalen en te ondertitelen, en zo gingen enkele maanden voorbij.

In september werd ik benaderd door Monique van Zwieten, de drijvende kracht achter ADHDVrouw, omdat zij mij graag een plek wou aanbieden bij haar eerste ADHD Vrouw congres om in de co creatie te stappen. Ik hoefde niet lang na te denken en ik stelde haar voor om Alan te benaderen en te vragen of hij als spreker naar Nederland wilde komen tijdens het congres.

Toevallig was Alan ook gevraagd om in dezelfde periode naar de UK te komen voor seminars en een congres, waardoor Alan aan ons verzoek kon voldoen, en ik helemaal in de FLOW kwam. Als je je voelt zoals ik me voelde, weet je precies wat ik bedoel. Alles viel nu op zijn plek. Natuurlijk moesten dan wel de videos ondertiteld worden etc etc. Alan ging op zoek naar een software programma, ik op zoek naar iemand die voor ons ging vertalen. En we hadden binnen no time een pact gesloten om ADD Crusher naar Nederland te brengen.

Mijn opdracht was dan ook nog enkele workshops organiseren, zodat de videos en het Online  Coachingprogramma onder de aandacht gebracht konden worden, en ADD Crusher meer bekendheid kon krijgen.

 

Dit is allemaal gelukt. Op 7 maart 2015 stond Alan op het allereerste ADHDVrouw congres in de jaarbeurs in Utrecht een lezing te geven en een workshop te houden. Daaromheen hadden wij 3 lezingen en workshops in Amsterdam, De Bilt, en Strijen. Dank ook aan Impuls/Wordblind en ADHD cafe Strijen.

Omdat ik graag het Online coaching programma in het Nederlands naar Nederland wou brengen, heeft Alan met Beth geregeld dat ik de reader naar het Nederlands mocht vertalen. Deze reader, een prachtig werkboek en de ADD Crusher videos vormen dus nu mijn basis voor een mooi en effectief groepscoachingprogramma om je ADHD symptomen te doorbreken.

De eerste groep is gestart en ik hoor al veel positieve geluiden. Wat ik fantastisch vind, is dat ik weet dat door deze brain-hacks, de kracht van de groep, en mijn passie om mensen echt verder te helpen in hun leven, ik een mooie methode in huis heb om tieners en volwassenen echt te helpen om hun ADHD gedrag aan te pakken.

Met wetenschap en liefde zijn vele obstakels te nemen, en kan jij je leven nu hier echt in eigen handen gaan nemen.

Ik nodig je uit om je aan te sluiten bij het 5 weken Online coachingprogramma. De videos van ADD Crusher zijn inclusief, en Alan geeft je je voor de videos een 100% geld terug garantie. Ik durf deze garantie ook te geven. Als wij er samen 100 % voor gaan, durf ik te beloven dat je leven zult veranderen door dit programma. Do it&  Do it NOW….

Neem de stap!

Omdat ik al zei dat elk succes gedeeld en gevierd moet worden, wil ik met jou mijn succes vieren. Sinds deze week zijn alle 10 videos Nederlands ondertiteld en via Vimeo en de ADD Crusher platform te zien.

Als jij je NU opgeeft voor 5 weken Online Live coaching, zul je kijk op je leven en hoe je dingen doet veranderen, en zul je een stap verder zetten om jouw potentieel te vervullen.

Mijn cadeau aan jou is een persoonlijke sessie met mij, om jouw leerproces te versnellen.

Dit aanbod geldt tot 15 juni middernacht!

De volgende training start op 23 juni om 9:15

https://upcoaching.nl/product/adhd-training-online/

Ik hoop dat je het leuk vond mijn blog te lezen. Voel je vrij om mijn relaas te delen. Het zou mooi zijn als zoveel mogelijk mensen kennis van deze informatie nemen.  Ik wens je een geweldige week toe en onthoud dat je fabulous en speciaal bent, precies zoals je bent. Wees het licht en geef het aan de wereld.

 

xoxo

M

 

 

Laat hieronder een berichtje achter 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

UP Coaching
info@upcoaching.nl
Alblasstraat 20-1
1079 ZM Amsterdam

Tel: 06 46 756 111

BTW: NL002335771B71
KvK: 34368491