VIP EMPOWERDAG

Ben jij een sensitief en intelligent ondernemer of professional, wellicht met kenmerken van Hoogbegaafdheid, HSS, HSP, ADHD?

Kun je je werk inhoudelijk prima aan? Heb jij soms ook het gevoel van ‘is dit het nou’?

  • Wil je in één dag de belangrijkste stap van je leven zetten?
  • In je eigen kracht en overtuiging komen te staan, hier en NU ?
  • Ervaar je te weinig focus en ben je snel verveelt?
  • Hoe verbind ik mij met mijn hart zodat ik weet wat ik écht wil?
  • Hoe kom ik in mijn kracht zodat ik mijzelf kan zijn en mijn passie voel?
  • Wat houdt me tegen om dit te verwezenlijken?
  • Hoe ga ik van moeten naar willen?
  • Hoe kan ik een verschil maken in de wereld om mij heen?
  • Hoe kan ik dit allemaal toepassen om volledige verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven?

In een dag vol inspiratie en experimenten ervaar je jouw eigen kracht, krijg je jouw ” WHY” helder en leer je met focus en vertrouwen naar de toekomst te kijken. Je weet weer duidelijk wat de volgende stap is op je pad. Jouw VIP Empowerdag! Jouw Visie, Inspiratie en Persoonlijkheid bepalen wat je doet.

Op deze speciale VIP Empowerdag is al mijn aandacht en expertise alleen voor jou en ik lever maatwerk toegespitst op jouw vraagstuk.

Ik nodig je van harte uit om een speciale VIP Empowerdag bij mij te boeken.

Tijden: 10:00-14:00 uur of 14:00-18:00 uur.

Kosten: 444 Euro

Martina heeft het vuur om belangrijke dingen van de grond te tillen, de sensitiviteit om op pure en authentieke wijze contact te maken en de resultaatgerichtheid om dingen tot een goed einde te brengen. Een betrouwbare en fijne collega om mee samen te werken en vorm te geven aan projecten!

Karin Roijers 
Stroom Talentontwikkeling

Meld je aan voor het GRATIS e-book "Make Up Your Mind..."