Retraite

Transformatieweek op Ibiza

Werk in alle rust en verbondenheid aan de relatie met jezelf tijdens onze retraite op Ibiza. We leggen deze week de focus op het ontwikkelen van een gezonde relatie met jezelf en daarmee ook met anderen.

Tijdens deze week mag je alles helemaal loslaten en van daaruit diepgaand met jezelf aan de slag. Juist in de overgave ontstaat er vaak de mogelijkheid tot transformatie! Hiernaast kun je natuurlijk onbezorgd genieten van alle luxe en heerlijkheid in dit paradijsje op aarde.

De villa waar we deze week verblijven ligt in de beboste heuvels op slechts 25 minuten rijafstand van het vliegveld. Met uitzicht op het westen is het bij het zwembad heerlijk genieten van de zonsondergang. Onze sessies houden we in de sfeervolle binnenruimte en in de overdekte buitenruimte met prachtig uitzicht over de omgeving, al naar gelang de behoeften.

 

Een week helemaal onthechten van de hectiek van alledag, in een paradijselijke omgeving, met beboste heuvels om je heen, een infinity pool aan je voeten en de zeelucht in je longen kom je helemaal in verbinding met jezelf en je innerlijke kind.

Meditatie en visualisatie

We hebben allemaal diep ingesleten gewoontes en denkpatronen en sommige daarvan staan onze gezondheid en geluk in de weg. Meditatie leert je om bewust stil te staan bij je ervaringen en je bewust te worden van de keuzes die je elk moment hebt. Dit kun je inzetten op je pad naar geluk.

Je krijgt zicht op ‘automatische’ denkpatronen en reacties. 

Met meditatie kun je jezelf bevrijden van oude, diep ingesleten patronen en destructieve gewoontes. Je herwint de vrijheid om te reageren op een manier die bijdraagt aan jouw transformatie, gezondheid en geluk.

Visualisatie ondersteunt je om in contact te komen met onderdrukte gevoelens maar ook bij het manifesteren van je verlangens.

Innerlijk kindwerk

Iedereen leeft zijn leven vanuit verschillende persoonlijkheidsdelen. We hebben allemaal een innerlijk kind, overlevingsstrategieën en een volwassen deel. Ik ga je kennis laten maken met de verschillende delen in jezelf, je leren hoe je zelf je strategieën kunt ontmantelen zodat je toegang krijgt tot je gekwetste kindstukken en vanuit de volwassene in jou het kind kunt geven wat het echt nodig heeft.

Thema’s die aan de orde zullen komen zijn:

Verlatingsangst en bindingsangst

Pleasen

Ontmantelen van overlevingsstrategieen

Innerlijke criticus

Zelfliefde en zelfzorg

Communicatie

Transformational Breath®

Zoals we ademen zo leven we! En dat betekent dat je je leven kunt veranderen door je ademhaling te veranderen. Transformational Breath® is een effectieve tool om dit te doen. Tijdens de Retreat heb je elke dag een ademsessie. Zes dagen achter elkaar werk je door middel van je eigen adem aan het opschonen van zowel je fysieke, als mentaal-emotionele als spirituele systeem. 

Naar een volledige ademhaling

De Transformational Breath® methode gaat ervan uit dat de manier waarop je adem haalt het resultaat is van je onbewuste emoties, angsten, verlangens en belemmeringen. Maar liefst negentig procent van de mensen gebruikt maar een klein gedeelte van hun ademcapaciteit: dertig procent. Dit kan vermoeidheid, ziekte en stress veroorzaken.

Met Transformational Breath® vervang je het beperkte ademhalingspatroon bewust door een volledige ademhaling. Zo’n ademhaling zorgt voor meer zuurstof op celniveau en daarmee voor fysieke en emotionele vitalisering. Uiteindelijk leiden deze tot een hoger niveau van bewustzijn. Je opent je ademhaling, je bevrijdt jezelf van belemmeringen en maakt contact met je ware zelf.

 

Bevrijding op fysiek, mentaal-emotioneel en spiritueel niveau

De methode werkt op drie niveaus: lichamelijk, mentaal-emotioneel en spiritueel. Op het eerste niveau doorbreek je de beperkte ademhalingspatronen en leer je om effectiever en gemakkelijker te ademen. Je krijgt daardoor meer energie en je versterkt het zelfhelend vermogen van je lichaam.

Op het tweede niveau schoon je je onderbewuste op voor zover het de vrije ademhaling in de weg zit. Het gaat daarbij om oude, niet uitgedrukte emoties, negatieve overtuigingen en oude herinneringen. Door het opschonen van het onderbewuste heel je de oorzaken van disfunctioneren.

Op het derde niveau kom je in aanraking met je ware kern. Sommige mensen hebben mystieke ervaringen of visioenen. Zij worden zich bewust van andere dimensies en werkelijkheden en ontvangen begeleiding en inzichten voor hun verdere leven.

Praktische informatie

Wanneer

Van zondag 19 Juli 18:00 uur tot zaterdag 25 juli na het ontbijt. We ontvangen je op zondag om ± 19:00 uur met een maaltijd. Zondag kun je rustig aarden in de villa en het eiland een beetje verkennen. Zondagavond om 20:00 uur maken we kennis met elkaar en krijg je uitleg over het programma. Het programma begint op maandagochtend en duurt tot zaterdagochtend. Na het ontbijt nemen we die dag afscheid.

Accommodatie

Alle kamers in het huis hebben een eigen balkon en en-suite badkamer.

Alle hutjes buiten hebben een eigen balkon en douche.

Trainers

Claudia Krumme, Martina Schneider en collega’s

Kosten

Deelname:  1.600 variërend naar € 1.900 afhankelijk van de accommodatie.

Prijzen op basis van verblijf in een twee- of driepersoons kamer, exclusief vlucht en transfer, inclusief btw.

Individuele sessies zijn los bij te boeken.

Wat dien je zelf te regelen?
– Vliegreis. 
– Reis/annuleringsverzekering
– Vervoer voor op het eiland zelf

Wij raden je aan om een auto te huren, dit is goedkoper dan een taxi en geeft je de volledige vrijheid om het eiland te verkennen in de vrije uren.

Maaltijden

Geniet drie keer per dag van een heerlijk vegetarisch menu aangevuld met gezonde tussendoortjes, aguas fresca’s en thee. Heb je dieetwensen? Geef die aan ons door bij je aanmelding, dan houden we er rekening mee. Het eten scoorde vorig jaar een absolute 10 en denken we nog vaak met heel veel liefde aan terug.