Persoonlijke effectiviteit en Leiderschap

PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT & LEIDERSCHAP

Ben jij sensitief, intelligent, creatief en kun je je werk inhoudelijk prima aan, maar ben je toch niet helemaal tevreden?

Heb jij soms ook het gevoel van ‘is dit het nou’?

Lukt het je niet (meer) om écht tevreden te zijn met wat je doet en zoek je naar diepgang in jouw bestaan?Wil je jezelf (her)ontdekken en de beste versie van jezelf worden?

Met het coachingstraject Persoonlijke Effectiviteit en Leiderschap ontdek je wie je bent, wat belangrijk voor jou is, hoe je je eigen authentieke leiderschapsstijl ontwikkelt en hoe jij het verschil kunt maken.

Je krijgt antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe verbind ik mij met mijn hart zodat ik weet wat ik écht wil?
  • Hoe kom ik in mijn kracht zodat ik mijzelf kan zijn en mijn passie voel?
  • Wat houdt me tegen om dit te verwezenlijken?
  • Hoe ga ik van moeten naar willen?
  • Hoe kan ik een verschil maken in de wereld om mij heen?
  • Hoe kan ik dit allemaal toepassen om volledige verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven?

Je leert méér werken en leven vanuit je hart! Zodat je de keuzes kunt maken die op dit moment bij jou passen. Zodat jij tot bloei komt en je volledig thuis voelt bij jezelf. En het mooie is: als jij de verantwoordelijkheid voor je leven neemt, dan ben je meteen ook een inspiratiebron voor anderen! Jij kunt een leider zijn. In mijn optiek hoort bij authentiek leiderschap dat je weet wie je bent en wat je te brengen hebt in deze wereld. Door dit zelfbewustzijn uit te stralen, ben je een voorbeeld voor anderen en draag je bij aan jouw creatie van deze wereld.

Praktische informatie

Vorm: Individuele sessies gedurende een aaneengesloten periode van 3 maanden

  • Een uitgebreid intakegesprek
  • Elke maand 2 online of live sessies van een 60 minuten

Bonus

  • Maak van 1 sessie een XXL sessie van 90 minuten (jij bepaalt wanneer!)
  • Onbeperkt mail - en whatsappcontact gedurende de periode

 

Kosten: € 999* voor het complete traject

* inclusief 21% BTW voor particulieren, exclusief 21% BTW voor bedrijven

Het liefst werk ik met een combinatie van Heartmath methodieken.

Deze combinatie levert uitzonderlijke resultaten.

Afspraak maken? Bel 06 46756111 of stuur een mail naar info@upcoaching.nl

Afspraken dienen 48 uren van te voren worden geannuleerd, anders worden de volledige kosten van het consult in rekening gebracht!

Voor iedereen die vastloopt door vermoeidheid, chaos in het hoofd,mede door hoog sensitiviteit raad ik Martina van harte aan als executive coach! Vol enthousiasme, met veel begrip voor mij als persoon is Martina aan de slag gegaan met mij. Eerst kon ze goed luisteren en mij laten vertellen. Vervolgens gaf ze me hoop dat het anders kan. En toen zijn we aan het werk gegaan. Met veel vrolijkheid en daadkracht heeft ze me aan het werk gekregen, en daar ben ik heel blij mee.Martina heeft mij, een sensitieve dame met veel plannen en ideeën geholpen prioriteiten te leren stellen. Weekplanning inzetten als praktisch hulpmiddel, aandacht geven voor de juiste voeding en beweging. Ruimte geven aan de dromen die ik heb, en die stuk voor stuk aanpakken. Martina heeft beschikking over totaalpakket aan werkende tips voor, en ze weet elke keer weer te motiveren om de aandacht hiervoor terug te pakken. Het enige is dat je wilt dat ze altijd bij je wel en wee betrokken blijft….;-)​

KarineRotterdam

Meld je aan voor het GRATIS e-book "Make Up Your Mind..."