NU MINDSET workshop

  NU MINDSET WORKSHOP -Gratis

Leven in het NU is het enige wat telt! Doe mee aan de NU MINDSET workshop!

Ben je ook vaak bezig met gedachten over het verleden of over de toekomst?Begrijp je dat het zinloos is om daar je energie en moeite in te steken?Ben je het zat om verstrikt in te raken en eindeloze rondjes te lopen in je hoofd?

Creëer meer tijd en energie om vanuit het NU jouw gewenste toekomst te creëren!

Doordat 95% van ons leven door het onbewuste wordt geregeerd, en wij maar 5 % met onze bewuste mind beleven, is de impact van ingeslepen programma’s groot. Een verandering kan alleen plaatsvinden door je bewust te worden van gedachten en gedrag, en in het NU te besluiten om iets te veranderen. Je hebt echter nieuwe verbindingen in je brein nodig om deze ingeslepen programma’s te doorbreken. En dat gebeurt alleen in het NU!Het werkt zo: een bepaalde attitude ontstaat vanuit een cluster van overtuigingen. Overtuigingen zijn herhaalde gedachten omtrent een bepaald thema die door ervaring steeds zijn bevestigd. Dit noem je ook wel conditionering. Om te veranderen is reconditionering nodig. Dat is mogelijk, maar vergt wat inzet en discipline. Om je te herprogrammeren is het belangrijk om nieuwe gedachten te vormen en deze zoveel en zo vaak mogelijk met ervaringen te bevestigen.

Er zijn 6 effectieve manieren om in het nu te zijn en aan je reconditionering te werken:

Focus op meditatie – Enter miracle zone!

Adem geconcentreerd – Your true life soure!

Lach ongeremd – Profound relaxation and happiness factory!

Zing voluit – Stimulate your inner vitality!

Ruim bewust op – Declutter your future!

Wandel in de natuur – Be one with your body!

(lees mijn blog om meer te weten wat deze 6 methoden precies met je doen)

Zo breng je jezelf in het wondere NU. Het is een allesomvattend gevoel van puur geluk en helder denken. Je leven speelt zich niet af in het verleden, en de toekomst is altijd onderweg. Je leven is NU – het moment dat je dit leest, het moment dat je ademhaalt, je zorgen even uitademt, je je realiseert dat je veel hebt om dankbaar voor te zijn en nog een hoop leuke plannetjes in het vooruitzicht hebt. Dagdroom van je nieuwe toekomst maar ga dan in het NU aan de slag.

Wil je het leven op z’n mooist in het NU zien?

Heb je even een steuntje nodig om dit onder de knie te krijgen?

Wil je samen in een vertrouwde omgeving uitproberen wat het beste voor je werkt om het NU te beleven met 100% bewuste aandacht?

Doe gratis dan mee aan een power middag NOW MINDSET op Zondag 07 oktober 2018 (locatie Amsterdam volgt)Schrijf je snel in voor een vol middag van wonderen t.w.v. 97 Euro NU voor maar 27 euro (als onkostenbijdrage)

We gaan alle 6 onderdelen uitproberen, je belemmerende gedachten onderzoeken, een plan maken om nieuwe gedachten te integreren en je leven een nieuwe draai te geven. Leven in het NU is intens en vol. Vol diepe ervaringen, zuivere indrukken, fijne vibes en een waanzinnige energieboost!

Jij bent een levend bewijs dat het wonder NU gebeurt!

Graag tot snel op zondag 7 oktober 2018 <img class=xoxo Martina

KOOP JE TICKET NU!

Meld je aan voor het GRATIS e-book "Make Up Your Mind..."

There are some problems with the configuration of the opt-in shortcode