UP-LIFT YOUR LIFE

MIND2HEARTSHIFT WORKSHOP

Ben jij ook vaak bezig met gedachten over het verleden of over de toekomst? Begrijp je dat het zinloos is om daar je energie en moeite in te steken?Ben je het zat om verstrikt te raken in negatieve gedachten en eindeloze rondjes te lopen in je hoofd? Wil je meer energie en met optimisme en positieve overtuiging naar je toekomst kijken?

 Kom naar de Mind2Heartshift workshop en neem het heft in eigen hand. Creëer meer tijd en energie om vanuit het NU jouw gewenste toekomst te creëren

ONE WEEK IN YOUR HEART

Ben jij een sensitieve en intelligente vrouw wellicht met kenmerken van Hoogbegaafdheid, HSS, HSP, AD(H)D? Heb je  aan het Energy Reboost Weekend en/of deMind2HeartShift Workshop deel genomen? Ervaar je nog tegenslagen en uitdagingen in jouw leven? Wil je meer tools om je te blijven ontwikkelen? Of meer je tools beoefenen? Verval je toch weer in je oude gewoonten die niet bijdragen aan jouw geluk? Heb je het gevoel overprikkelt te raken in je werk, gezin of studie en heb je behoefte aan me time?De ‘One week in Your Heart" retreat bied je de kans om je kennis van hartcoherentie, mindset en de Law of Attraction te verdiepen, en een week in weelde door te brengen, op allerlei niveau's.