Mind2Hearthshift

Beleef een intieme reis van je hoofd naar je hart

'the mystery of human existence lies not just in staying alive,

but in finding something to live for.' Fyodor dostoyevsky

Mind2HeartShift - De 7 ingredienten voor een gelukkig leven

Voel jij je ook geregeld uitgeput? Of overprikkeld? Moe van alles, of het nu door je werk of relatie komt, je familie, door corona en alle regels eromheen of wat dan ook. Of ben je gewoon even de weg kwijt?

Dan is Mind2HeartShift - De 7 geheimen van een gelukkig leven precies voor jou.

Het brengt je hoofd weer in verbinding met je hart en daarmee jezelf met jezelf en met anderen.  Zie jouw reis van je geest naar je hart, oftewel Mind2HeartShift, als een reis in jezelf, met als resultaat een zinvol en gelukkig leven. 

Het doel van jouw reis is flow, evenwicht, coherentie van hart en hoofd en leven in het hier en nu. Je bent dan wat je denkt, zegt, voelt en doet.

Onderweg doe je prachtige bestemmingen aan: zelfliefde, compassie, dankbaarheid, geloof, verantwoordelijkheid, de kracht van je geest en de kracht van je hart.

7 ingrediënten voor jouw Mind2HeartShift - van je hoofd naar je hart. 

Ik neem je mee naar de ontdekkingstocht om de verbinding tussen je hoofd en je hart te herstellen en te bekrachtigen.

Zelfliefde

Compassie

Geloof & Vertrouwen

Bezieling & Inspiratie

De kracht van je geest

De kracht van je hart

Dankbaarheid

Mind2HeartShift begeleiding

Dit is waarschijnlijk een nieuwe aanpak voor je. Je hebt misschien een paar onderdelen van de 7 stappen al geprobeerd, maar ik kan je vertellen... het geheim van je eigen unieke geluk zit in de combinatie van deze alle zeven. En dan is er veel te doen.

Daarom heb ik speciaal voor jou verschillende trajecten gemaakt waarmee je stap-voor-stap kennismaakt met hoe deze mooie combinatie daadwerkelijk werkt. Je zal jezelf opnieuw leren kennen door de speciale vragen en elk traject bouwt je inzicht en keuzevrijheid steeds verder op.

Wees lief voor jezelf en begin rustig aan. Doe je dit eenmaal goed, dan zal het resultaat enorm belonend en bijzonder zijn.  

hoe jij aan je geluk kan werken

Mind2HeartShift Workshops & Programma

Coaching

Ademwerk

Events

Wil je het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?