Bedankt!

je hebt de eerste stap genomen naar jouw Mind2heartshift

Heart Focus Breathing

Je ontvang nu ook mijn gratis mind2heartshift introductiecursus. Hou je emails in de gaten!

Je krijgt 7 wekelijkse emails steeds met een mooie opdracht 

Het uitvoeren van de opdracht zal jou nuttige inzichten geven waar je verder mee kan in deze programma

Je maakt kennis met mijn prikkelende benadering om je intieme reis naar je eigen unieke geluk effectief te kunnen starten

De 7 geheimen van een gelukkig leven

Voel jij je ook geregeld uitgeput? Of overprikkeld? Moe van alles, of het nu door je werk of relatie komt, je familie, door corona en alle regels eromheen of wat dan ook. Of ben je gewoon even de weg kwijt?

Dan is dit boek hét boek voor jou. Mind2HeartShift. De 7 geheimen van een gelukkig leven brengt je hoofd weer in verbinding met je hart en daarmee jezelf met jezelf en  met anderen. 

Wil je meer uit jezelf halen? Maak een afspraak!
Bel 06 46756111 of stuur me een mail 

Voor iedereen die vastloopt door vermoeidheid, chaos in het hoofd,mede door hoog sensitiviteit raad ik Martina van harte aan als executive coach! Vol enthousiasme, met veel begrip voor mij als persoon is Martina aan de slag gegaan met mij. Eerst kon ze goed luisteren en mij laten vertellen. Vervolgens gaf ze me hoop dat het anders kan. En toen zijn we aan het werk gegaan. Met veel vrolijkheid en daadkracht heeft ze me aan het werk gekregen, en daar ben ik heel blij mee.Martina heeft mij, een sensitieve dame met veel plannen en ideeën geholpen prioriteiten te leren stellen. Weekplanning inzetten als praktisch hulpmiddel, aandacht geven voor de juiste voeding en beweging. Ruimte geven aan de dromen die ik heb, en die stuk voor stuk aanpakken. Martina heeft beschikking over totaalpakket aan werkende tips voor, en ze weet elke keer weer te motiveren om de aandacht hiervoor terug te pakken. Het enige is dat je wilt dat ze altijd bij je wel en wee betrokken blijft….;-)

Karine

Rotterdam