ADD CRUSHER VOOR OUDERS EN PROFESSIONALS

 ADD Crusher voor Ouders & Professionals

 
Ben jij een ouder, onderwijzer of professional die veel met kinderen, tieners of volwassenen met ADHD gedrag te maken heeft?
 
Wil jij hen beter leren leren en helpen hun ADHD gedrag te doorbreken? Vaak vertonen (hoog)sensitieve en (hoog)begaafde kinderen of volwassenen ook ADHD gedrag.
 
Wil je hen beter leren begrijpen?
 
Wil je tools en tricks hoe je beter met hun gedrag kunt omgaan?
 1 dag = 10 strategieën en minimaal 70 tips 

ADD Crusher eendaagse Live training

Met de ADD Crusher eendaagse live trainingen inclusief online materiaal van ADD Crusher leer je eenvoudige tips en trucs die het AD(H)D gedrag kunnen doorbreken zodat jij als ouder, docent of (zorg)professional:

  • Je kind, leerling of client helpt zijn geest te kalmeren en focus te houde
  • Je kind, leerling of client stopt met uitstellen en gemotiveerd blijft
  • Je kind, leerling of client beter zijn tijd leert indelen en productiever is
  • Je kind, leerling of client stopt met het verliezen en vergeten van dingen
… en nog veel meer
 
Ik verbind mijn eigen kennis, ervaring en tips met de strategieën van ADD Crusher. Dat er resultaten geboekt worden als de strategieën benut worden, kan ik garanderen. Nu is het aan jou om deze praktische methode te kiezen.
 

Praktische informatie

Je komt op een dag bij elkaar (of volgt dit online via conference call) . De 10 strategieën worden besproken en toegelicht. Daarbij leer je de ADD Crusher video’s, audio’s en pdf’s te gebruiken om je kind, leerling of client echt verder te helpen.  Je krijgt extra tips en waardevolle kennis aangereikt door ervaringsdeskundige Martina Schneider, oprichster van UP Coaching.
 
Je mag gebruik maken van de geheime Facebookgroep om ervaringen uit te wisselen en elkaar te steunen in het leerproces.
 
Data: 7 april 2017 10:00 –  16:00 
Locatie: Amsterdam
 
Tarief: Euro 299 
 
Inclusief:
 
  • 10 Krachtige Strategieën om ADHD gedrag te doorbreken
  • 2 Dagdelen Live Training of online
  • 70 Tips om echt te kunnen beginnen
  • ADD Crusher Videos “10 ways to crush your ADD “digitaal ( NL vertaald en ondertiteld), Audios en PDF’s in het Engels
  • praktische tips en ervaringen uit de praktijk van UP Coaching en Martina Schneider
  • + toegang tot de geheime Facebookgroep.
Binnen 1 tot 24 uur na aanmelding krijg je toegang tot het online materiaal.
Meld je dus snel aan en start direct met je kennis te vergroten!
 
Het is mogelijk om een train de trainer cursus te volgen, waarmee je een gecertificeerde “ADD Crusher” coach kan worden.
Live TRAINING gebaseerd op ADD Crusher
 

Ik werk al jaren als freelancer maar maakte het mijzelf ook vaak erg moeilijk door mijn ADHD & Asperger beperkingen. Ik kwam met Martina in contact door de ADD-Crusher course. Hoewel de cursus gebaseeerd is op simpele principes heb ik de begeleiding van Martina als erg behulpzaam ervaren. Dingen die je weet veranderen je leven niet, maar dingen die je doet. En in die gedrags verandering is Martina essentieel geweest. In de twee wekelijkse overleggen in een groep mensen die er zelf ook mee worstelen en met het organiseren van buddy gesprekken.

Manfred de Jong
MR de Jong Consultancy

Ik heb mee gedaan aan de eerste ADD Crusher groep die door Martina is opgezet. Na vele jaren ronddolend met mijn fascinerend brein waar ik veelal van genoot kwam ik tot het punt dat het mij ook wek in de weg ging staan. Chaos, hyperfocussen en 1001 ideeën die nooit tot hun eind doel kwamen.Door de tips en vooral het praten op onze vaste ochtend via de computer was een openbaring. Door het maken van huiswerk en het uitvoeren van taken kwam ik steeds meer tot rust. Natuurlijk gaat het zoals alles in het begin met vallen en opstaan. Dat kan ook niet anders en zodoende leer je meer inzichten in jezelf te krijgen.Wij kregen allemaal een buddy uit de groep en daar heb ik nog steeds wekelijks contact mee. Dat is super fijn en het begrip en de steun is zo belangrijk om verder te komen. Zo nu en dan pak ik weer de tips erbij als ik voel dat ik weer de chaos kant opga. Langzaam maar zeer zeker worden de dingen gewoon en ruim ik sneller op, maak ik lijstjes om niet dingen te vergeten en kan een taak of idee tot het einde afmaken.Het fijnste vind ik persoonlijk dat ik heb geaccepteerd dat ADD bij mij hoort en sindsdien begrijpt mijn omgeving veel meer wat inhoud en vooral wat het voor mij inhoud.

Marie Hale

Meld je aan voor het GRATIS e-book "Make Up Your Mind..."