ADD CRUSHER ONLINE LIVE TRAINING

Live training online gebaseerd op ADD Crusher

 • Krachtige Strategieën om ADHD gedrag te doorbreken
 • 5 weken Online programma
 • 70 Tips om echt te kunnen beginnen
 • 10 strategieën ( 2 per week)
 • werkboek inclusief

Ben jij een tiener of volwassene die AD(H)D gedrag wil doorbreken en herken je het volgende:

 • Ben je snel afgeleidt?
 • Vertoon je uitstelgedrag?
 • Heb je goede ideeën maar geen focus?

Leer dan eenvoudige tips en trucs die het AD(H)D doorbreken zodat jij:

 • Je geest kalmeert en focus kunt houden
 • Stopt met uitstellen en gemotiveerd blijt
 • Je tijd managed en productiever bent
 • Stopt met het verliezen en vergeten van dingen
 • … en nog veel meer

Je komt wekelijks via video conference een uur met elkaar in contact om de opdrachten uit het werkboek te bespreken en ervaringen en successen te delen! Je werkt individueel aan je opdrachten en deelt je ervaring uit met je medecursisten tijdens de wekelijkse online conference. Daarnaast werken wij met een buddy systeem, wat de motivatie en het uitvoeren van de opdrachten ten goede komt.

ADHD Training Online is geschikt voor iedereen die ADHD gedrag wil doorbreken. Met de juiste strategie is elk gedrag veranderbaar.

Startdatum:

Tarief:  Euro 299 inclusief, ADD Crusher videos “10 ways to crush your ADD “,  werkboek en online begeleiding. Binnen 1 tot 24 uur na aanmelding krijg je toegang tot de online training. Meld je dus snel aan en start meteen met de training!

ADD Crusher heeft mij vele inzichten gegeven. Ik heb ontzettend veel geleerd van de filmpjes van Alan en daarnaast de (online) ondersteuning van Martina; de combinatie was juist perfect voor mensen met klachten van AD(H)D. Echter weet ik ook dat implementatie ervan niet vanzelf gaat. Wat ik heb geleerd is dat als je iets aan jezelf wilt veranderen, dit ook echt hard werken is. Dit kost energie en dus moet je ook vooral kijken naar wat het belangrijkste is om te veranderen en vooral niet ALLES aan jezelf willen veranderen en vooral stap voor stap. Ik heb door de cursus geaccepteerd dat ik niet alles kan en hoef en dat mensen mij maar accepteren zoals ik ben.

                 

Wat ik heb geïmplementeerd en wat ook echt werkt voor mij is gezond eten (niet tot in het extreme) en voldoende sporten (3xper week) . Het kost mij nog steeds veel moeite om in te schatten hoeveel tijd iets kost en ben snel afgeleid. Dit accepteer ik echter niet en hier ben ik dan ook actief mee aan de slag. Tevens heb ik realistische doelen gesteld voor dit jaar en probeer ik meer te genieten van de positieve dingen die ik allemaal meemaak en mij niet te laten leiden door de successen van anderen.

                 

Momenteel studeer ik aan de Universiteit een master Bedrijfskunde waarvan ik nooit had gedacht dat ik dit nog eens zou gaan doen. Ik heb mijn premaster afgerond met een 7.5 en loop nu op schema met de master. .. daarnaast heb ik nog wel 10 ideeën die ik zou willen uitwerken, maar de focus ligt momenteel hier. Als ik terugkijk ben ik zeker gegroeid door de inzichten die de cursus mij heeft gegeven. Ik ben er nog niet, maar het heeft mij zeker in de juiste richting geduwd!

                 

Meld je aan voor het GRATIS e-book "Make Up Your Mind..."