Online Programma 7 Stappen van Manifestatie

Is er iets waar je op dit moment naar verlangt? Maar weet je niet hoe je dit moet bereiken?En wil je meer invloed uitoefenen op jouw leven?

Ik geloof dat je alles kan bereiken, als je de juiste energie uitstraalt en geïnspireerde acties neemt.In onze online training leren we je de 7 stappen van manifestatie.

Je wensen makkelijker realiseren

Er is iets dat je heel graag wilt. Misschien een nieuwe baan, een nieuw huis, een kindje, het geld voor een nieuwe auto, een fijne relatie.... Helaas voelt dit nog ver weg. Je ziet soms dat het bij anderen moeiteloos lijkt te gaan. Het lijkt wel alsof zij alles hebben en bereiken. Hoe doen ze dat?

Je gelooft wel dat er veel mogelijk is, als je daar maar heel hard voor werkt. Dat is wat je altijd probeert, en daarin loop je jezelf vaak voorbij. Je legt de lat vaak hoog voor jezelf. Je zou graag wat zachter willen zijn voor jezelf, maar wil wel graag je doelen bereiken.

Je weet dat toevalligheden vaak geen toevalligheden zijn, maar wat is er precies nodig om datgene te bereiken dat je al zolang wil?

Als je je dat afvraagt, is onze online training iets voor jou!

Oefening baart kunst! Dit is wat we zoal gaan doen:

  • Je gaat ervaren hoe je de ‘7 steps of manifestation’ kan inzetten om je doelen en plannen praktisch af te stemmen op je hartenwens
  • Je krijgt duidelijkheid over hoe het allemaal werkt zodat je dat praktisch beter kan toepassen op datgene wat belangrijk is voor jou
  • Je gaat zelf de eerste stappen zetten naar een nieuwe shift, nieuwe energie en mind, klaar voor het realiseren van je plannen en dromen!

Mag het ook makkelijk gaan?

Ik ben Martina, coach, trainer, oprichter van het HSP congres met liefde voor persoonlijke ontwikkeling. De hoogsensitieve vrouwen die ik begeleid zijn gewend om hard te werken. Ze lopen zichzelf daarin vaak voorbij. Ik ben erachter gekomen dat hard werken vaak niet de oplossing is om je doel te bereiken. Maar wat dan wel?

Jaren geleden kwam ik de wet van de aantrekkingskracht tegen. Ik was toen al bewust bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling en heb talloze boeken gelezen, trainingen gevolgd, gemediteerd en vooral zelf in de praktijk kunnen ondervinden hoe het werkt. Ik heb dingen kunnen bereiken die ik nooit verwacht had ooit te kunnen bereiken.

Zelf ben ik al lang fan van Abraham Hicks en Dr. Joe Dispenza, en toen ik Katarina ontmoette hadden wij beiden een sterke inspiratie om samen deze online programma te creëren. Dit zijn de 7 stappen van manifestatie die Katarina op een bijzonder unieke manier heeft ontvangen. En deze waren bedoeld voor jou!

In The Secret hadden wij beiden een belangrijke missing link ontdekt. Dat delen we met jou in dit online programma en je leert de 7 stappen van manifestatie praktisch toe te passen. Dit is een mooi begin van een nieuw leven!

Ik heb al vele groepen mogen begeleiden, maar wilde ook graag een online training aanbieden zodat jij op jouw eigen tempo en op jouw moment aan jezelf kunt blijven werken.

De 7 stappen van manifestatie – Wat houdt de training precies in?

De online training bestaat uit 7 stappen met korte, praktische en pakkende video’s en een uitgebreid werkboek. Deze training is laagdrempelig en vooral bedoeld om te gaan DOEN. Manifesteren kun je leren… Maar je mag er wel voor aan de slag. Niet door hard te werken, maar vooral door afgestemd te zijn op wat je echt wil en door in te tunen op de juiste frequentie. Daarnaast is het belangrijk dat je de juiste acties neemt.

Hoe anderen coaching en trainingen van mij ervaren hebben:

"

Ik wil je bij deze nog bedanken voor de waardevolle en leerzame lessen. Het heeft me veel nieuwe inzichten gegeven en gemotiveerd om weer aan de slag te gaan. Daarnaast was het ontzettend leuk en inspirerend om mensen te ontmoeten met soortgelijke ervaringen. Het waren fijne coachinglessen met een prettige sfeer.

"

Martina heeft het vuur om belangrijke dingen van de grond te tillen, de sensitiviteit om op pure en authentieke wijze contact te maken en de resultaatgerichtheid om dingen tot een goed einde te brengen. Een betrouwbare en fijne collega om mee samen te werken en vorm te geven aan projecten!

Waarom de wet van de aantrekkingskracht?

Misschien heb je al kort van de wet van de aantrekkingskracht gehoord, maar ben je er nog niet helemaal bekend mee. Wat het precies inhoudt leggen we natuurlijk uit in de online training. Maar waarom is het nou belangrijk om hier iets over te weten?

De wet van de aantrekkingskracht is een van de universele levenswetten. Hij werkt altijd, of je er nou in gelooft of niet. Wij geloven dat je aantrekt wat je uitstraalt in energie. Misschien herken je wel dat je soms dagen hebt dat alles lijkt te stromen en als vanzelf naar je toe komt, en dat andere dagen heel zwaar voelen en dat niks goed lijkt te gaan. Hoe zou het zijn als je meer van die goede dagen kunt krijgen? Als je meer naar je toe kunt trekken, met meer gemak?

Oefening baart kunst. We leren je graag wat de stappen zijn om meer te bereiken met minder moeite.

Het programma: 7 stappen naar manifestatie

  • 7 online modules, te volgen wanneer je maar wil!
  • Uitgebreid werkboek
  • Herhaal het zo vaak je het nodig hebt
  • Heb altijd toegang tot onze uitleg en steun
  • Makkelijk, betaalbaar en getest
  • Inclusief 8 video’s en een werkboek als PDF bestand. (video's en werkboek in het Engels) (Nederlands ondertiteld)

Speciale actie: nu 33% korting. Je betaalt slechts €132,-. Vul hieronder de onderstaande kortingscode in: ot-7som-33%

Schrijf je nu in voor het online programma voor 132 Euro.

Wat je zult ervaren als je actief met de training aan de slag gaat:

Meer vertrouwen in jezelf en het universum

Je kunt meer op jezelf en het proces vertrouwen, waardoor je je minder gefrustreerd voelt en positiever je leven kunt leven, vol verwondering.

Je weet hoe je je frequentie kunt verhogen

Je weet wat er nodig is om te bereiken wat je graag wil en wat je daar praktisch voor moet doen.

Meer rust en plezier

Om je dromen en wensen te manifesteren, is het belangrijk om heel dicht bij jezelf te zijn en te blijven. Je weet hoe je dat moet doen en ervaart daardoor meer rust in je hoofd en in je lichaam. Je maakt keuzes die echt bij je passen en die helemaal afgestemd voelen.

Creëer het leven zoals jij wil. Zonder concessies. Start NU.

Laat je gegevens achter, schrijf je in voor deze online training en verander je leven.